PrimeOS 2.1.2 İso Full
0

PrimeOS 2.1.2 İso Full

Tüm bilgiler
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Açıklama:

PrimeOS 2.1.2 İso Full Özellikleri:
PC ekranlarında kapsamlı Android işletim sistemi özellikleri sağlayan ücretsiz bir Windows programıdır.
Masaüstünüzü bir mobil oyun cihazına dönüştürerek, klavye ve farenizle kontrol etmeniz için mobil cihazlara özel milyonlarca uygulamaya erişim sağlar.
Herhangi bir x86 tabanlı cihazda akıllı telefon kullanma konusunda eksiksiz bir masaüstü deneyimi sunar.
Phoenix OS ve Remix OS gibi, alternatif donanım kurulumlarında tanıdık bir platform düzeni sağlamak için bir Android tabanı kullanır.
Normal Windows işletim sisteminizin yanında çift önyükleme modunu başlatarak programı kuracaksınız. Daha sonra .exe programını bilgisayarınızda çalıştırana kadar adımları izleyerek başlatabilirsiniz.
Dahil edilen tüm yazılımların ücretsiz olduğunu unutmayın. Ancak veri toplamanın anonim kullanımı, gizlilik konusunda dikkatli olanları endişelendirebilir.Bu programın birincil amacı, Windows PC’nizde mobil oyunlara izin vermektir.
Bu nedenle, en popülerleri işletim sisteminde önceden eşlenmiş olan çok çeşitli Android oyunlarını destekler. Ayrıca, tercih edilen uygulamalara göz atmak ve indirmek için bir Oyun Merkezi de bulunmaktadır. Ayrıca, mobil oyunlar genellikle PC için olanlardan daha az talepkar olduğundan, düşük performanslı masaüstü cihazlarda bile her şey sorunsuz çalışır. Oyun oynamaya da bağlı kalmak zorunda değilsiniz. İletişim platformlarını, yaşam tarzı araçlarını ve hatta film akış hizmetlerini çalıştırır. Tüm akıllı telefon özelliklerine daha büyük bir ekranda erişilebilir hale getirir. Tüm genel masaüstü kullanım kuralları burada geçerlidir. Klavye kısayolları aynı işlevlere sahiptir. Pencereleri gerektiği gibi açabilir, kapatabilir ve yeniden boyutlandırılabilmektedir. Görev çubuğu uygulamaları sabitler, sistem simgelerini görüntüler ve açılır bildirimleri göstermektedir. Arayüz çekici ve minimalisttir. Estetik olarak Windows 10’u andırmaktadır. Masaüstü uygulamaları yerine, bir Android cihazda kullanacağınız her şeyi göreceksiniz.

İso Dosyasını USB ‘ye yazdırmak için Rufus programına ihtiyacınız vardır. Rufus programını indirmek için tıklayınız

Benzer uygulamalar
Yapılan Yorumlar
PrimeOS 2.1.2 İso Full için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Bir Yorum Yapın