Nulls Brawl v55.228 Full Apks -TechnoApks
0

Nulls Brawl v55.228 Full Apks -TechnoApks

Tüm bilgiler
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Nulls Brawl APK v55.228, Brawl Stars oyununun değiştirilmiş bir sürümüdür. Oyunun sunucusu ve geliştiricisi aynı olmadığı için adı oldukça farklıdır. Brawl Stars, Clash of Clans’ı da geliştiren Supercell tarafından geliştirildi. Ancak Nulls Brawl, tüm Supercell oyunlarını geliştiren üçüncü taraf bir geliştirici ekip olan Nulls tarafından geliştirilmiştir.

Oyun birçok harika özelliğe sahiptir. Sınırsız kaynak, tüm kavgacıların kilidinin açılması, görünümlerin ve pimlerin kilidinin açılması ve çok daha fazlası gibi özellikler. Oyunun adı oldukça farklı ancak genel oynanış aynı ancak değiştirilmiş. Ancak, bu oyunda her şey o kadar kolay değil. Şimdi, bu oyunu kolaylaştırmak için, Nulls adlı özel bir sunucu, Brawl Stars’ın değiştirilmiş bir versiyonu olan Nulls Brawl’ı getirdi.

Nulls Brawl APK v55.228, oyunda sınırsız kaynak elde edeceğiniz Brawl Stars oyununun mod sürümüdür. Ayrıca, oyunda birçok özellik var ve oyunun bu özelliklerini seveceksiniz. Nulls Brawl’ı cihazınıza indirin ve oyunu daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin. Nulls Brawl APK v55.228 hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Benzer uygulamalar
Yapılan Yorumlar
  • Willey John dedi ki:

    Brawl Stars’ta mükemmelliğe ulaşmak için harika bir makale! Sağladığınız içgörülerden gerçekten keyif aldım. Aslında bu konu hakkında kapsamlı stratejiler ve görsel olarak çekici bir tasarım içeren daha derinlemesine bir parça yazdım. İlgileniyorsanız, bir göz atmanızı ve içeriğinizi nasıl geliştirebileceğini görmenizi çok isterim!
    kontrol et

Bir Yorum Yapın